Poetshulp nodig na vochtproblemen?

Poetshulp nodig na vochtproblemen?

Vocht op de muur: de oorzaken

Vochtproblemen in huis komen met name in oudere woningen nogal eens voor. De oorzaken kunnen divers zijn. Het kan bijvoorbeeld liggen aan optrekkend vocht uit de kelder, dat via de muren omhoog komt. Maar ook doorslaand vocht op de gevel of buitenmuren kan de nodige vochtproblemen veroorzaken. Verder is het ook mogelijk dat er sprake is van lekkage van de een waterleiding. En, ook dat komt geregeld voor, er kunnen ook door lekkages bij de schoorsteen vochtsporen ontstaan op het plafond of de muren.

De vervelende gevolgen van overmatig vocht

Wat de oorzaak ook is, de gevolgen van vochtproblematiek zijn vaak vervelend. Er ontstaan donkere vochtplekken op de muur. Soms kan er zelfs schimmel ontstaan, waardoor u last krijgt van allergieën, keelpijn of andere ongemakken. Het is dan ook zaak om het vochtprobleem op te lossen en de restanten - de lelijke vochtplekken - goed en hygiënisch schoon te maken. Het inschakelen van een ervaren poetshulp voor de schoonmaak van vochtplekken is dan een slimme keuze. Een poetshulp kan vlekken die door vocht zijn ontstaan professioneel en onzichtbaar wegwerken.

Schakel een goede poetshulp in

Natuurlijk wilt u dat de lelijke plekken die in uw woning door vochtproblemen ontstaan zijn, netjes weggewerkt worden. Dat geldt voor particulieren, maar zeker ook voor mensen die een eigen bedrijf hebben. Stel dat u bezoek krijgt, dan wilt u een propere indruk maken. Het laatste wat u wilt, is uw gasten of klanten onnodig teleurstellen of een slechte indruk op hen maken. Daarom is het belangrijk om een professionele poetser in te schakelen. Iemand die snel werkt en de vlekken in uw woning of pand helemaal onzichtbaar maakt. In de provincie Limburg en ook daarbuiten - zoals in Brabant of Vlaanderen - kunt u daarvoor goed terecht bij Jefa Consulting Cleaning. Dit schoonmaakbedrijf heeft tien geschoolde schoonmakers in dienst en veel ervaring binnen de cleaning business. Ons poetser is snel bij u ter plaatste om met professionele schoonmaakmiddelen uw muren, wand of het plafond helemaal vlekvrij te maken.

Contacteer ons om snel geholpen te worden

Wacht niet langer om uw vochtprobleem en de lelijkheid die dit veroorzaakt, bij de wortel aan te pakken. U gaat naar de website van Jefa Consulting Cleaning als uw woning of bedrijf last heeft van lelijke plekken die zijn veroorzaakt door vocht. En daar vult u eenvoudig het opdrachtformulier in voor uw klus. Wij nemen daarna contact met u op. En helpen u weer aan een schoon huis of gebouw!

Schoonmaak Diensten

Professioneel schoonmaakbedrijf:

Heeft u een andere oplossing nodig ? Dat kunnen complexe reinigingsopdrachten of andere specifieke toepassingen zijn. Wij bieden voor al deze gevallen een formule op maat aan die aan uw individuele eisen en wensen voldoen. Dit kan gaan om een éénmalige opdracht of om een periodieke onderhoudsschema of gewoon weg dagelijks onderhoud.

Wij zijn actief in volgende werkgebieden:

Provincie antwerpen

Provincie Limburg


Provincie Oost-Vlaanderen


Provincie Vlaams-Brabant

Provincie West-Vlaanderen

Brussels Hoofdstedelijk Gewest