Schoonmaakbedrijf Vorselaar

Schoonmaakbedrijf Vorselaar

Als u op zoek bent naar een schoonmaakbedrijf Vorselaar, dan bent u bij ons aan het juiste adres! Lees er alles over in dit artikel.

Wij zijn Jefa Cleaning: een professioneel schoonmaakbedrijf Vorselaar dat een volledig dienstenpakket aanbiedt: van kantoren poetsen tot huizen leegmaken en van ramen wassen tot stoffering verwijderen. Wij zijn een poetsbedrijf waarbij kwaliteit en professionaliteit vooropstaat.

Industriële schoonmaak

Ons schoonmaak bedrijf is gespecialiseerd in een breed scala aan soorten reiniging, denk hierbij aan: reinigen van machines, wassen van ruiten, verwijderen van stof, schoonmaak bij bouw en oplevering van bouw, reiniging en onderhoud van interieur en reinigen door middel van hogedruk.

Onderhoud van kantoren en winkels

Een kantoorpand of een winkels moet regelmatig schoongemaakt worden. Heeft u geen tijd? Of wilt u het professioneel laten doen? Wij kunnen u helpen met kantoren poetsen. De frequentie kunt u zelf bepalen. Het kantoren poetsen wordt gedaan door professionele werknemers.

Poetsadvies door een professioneel schoonmaakbedrijf Vorselaar

Advies nodig? De werknemers van poetsfirma Jefa Cleaning zijn goed opgeleid en wij kunnen eventueel voor u een plan op maat maken.

Vloerbehandeling

Een vloer krijgt in de loop der jaren veel te verduren. In plaats van een nieuwe vloer aanschaffen, kunnen wij de vloer voor u polijsten en reinigen. Een vloer vraagt de juiste aandacht en specialistische kennis. Wij hebben hier ervaring mee, van houten vloeren tot natuurstenen vloeren.

Sanitaire hygiëne

Ons schoonmaak bedrijf onderhoudt en poetst sanitaire voorzieningen, zoals openbare toiletten en voorzieningen waar veel mensen komen. Wij zorgen voor schoon en fris sanitair.

Healthcare

Schone ruimtes zijn beter voor de gezondheid. Bacteriën krijgen minder kans en medewerkers en bezoekers ademen schonere lucht in, wat beter is voor de luchtwegen en wat de kans op aandoeningen van het luchtwegstelsel verkleint.

Bedrijfshygiëne

Een goede hygiëne van uw bedrijf is van groot belang. Ons schoonmaakbedrijf Vorselaar is hierin gespecialiseerd. Poetsfirma Jefa Cleaning biedt verschillende vormen van hygiëne aan, zoals: afwassen, opruimen, schoonmaken, persoonlijke hygiëne, sociale hygiëne en levensmiddelen hygiëne.

Glaswas door een professionele ramenwasser

Eens in de zoveel tijd moeten de ramen gewassen worden. Dit kan een lastig en gevaarlijk karwei zijn. Daarom maken veel bedrijven gebruik van een goede glazenwasser. Bij schoonmaakbedrijf Vorselaar Jefa Cleaning bent u aan het juiste adres voor de perfecte glaswas, onze medewerkers zijn opgeleid tot professioneel glazenwasser. Schone ramen zorgen ervoor dat iedereen goed naar buiten kan kijken, dat het gehele pand er representatiever uitziet en dat de lichtinval optimaal is. Dat is wat een ramenwasser kan doen. Er worden door de glazenwasser verschillende materialen gebruikt, zoals een wisser, water, schoonmaakmiddel, een spons, en ladder en een hoogwerker. Met behulp van deze middelen kan een ramenwasser elk raam goed schoon krijgen. Ons schoonmaak bedrijf zorgt ervoor dat het veilig gebeurt. Onze glazenwasser kan langskomen wanneer dat u het beste uitkomt.

Ontruiming

Het ontruimen van een complete woning, compleet gebouw of afzonderlijke ruimtes. Dit kan zowel in bewoonde als onbewoonde staat. Stoffering (vloerbekleding of behang) kunnen wij volledig verwijderen. En we kunnen advies en assistentie bieden bij het opslaan van goederen.

Waarom een schoonmaakbedrijf Vorselaar?

Wanneer u zelf een bedrijf heeft, weet u hoe belangrijk het is dat het schoon is en dat het en mooi bijligt. Een schoon bedrijf is een vereiste als u wilt dan anderen uw bedrijf serieus nemen. U kunt ervoor kiezen het schoonmaken zelf te doen, dit door een medewerker te laten doen of een poetshulp, of dit te laten doen door een erkend schoonmaakbedrijf Vorselaar. Het nadeel van een poetshulp is dat deze ziek kan worden en u moet wachten. Het voordeel van een schoonmaakbedrijf Vorselaar is dat zij ook iemand anders kunnen sturen. De meeste mensen huren schoonmaakbedrijven in om tijd te besparen. Door een schoonmaakbedrijf Vorselaar haar werk te laten doen, kunnen u en uw werknemers gewoon uw werk blijven doen. Daarnaast huren mensen vaak schoonmaakbedrijven in zodat ze weten dat het goed gebeurt en omdat een poetsbedrijf weet wat ze doet. En nog een voordeel van een erkend poetsbedrijf is dat zij alle professionele spullen in huis hebben die ze nodig hebben om grondig te poetsen.

Waarom schoonmaakbedrijf Vorselaar Jefa Cleanig en geen andere schoonmaakbedrijven?

Ons schoonmaakbedrijf Vorselaar biedt een breed scala aan diensten, is professioneel met goed opgeleide werknemers (van glazenwasser Vorselaar tot vloerreiniger), werkt snel en efficiënt, is beschikbaar voor spoedaanvragen en biedt je juiste schoonmaak.

Daarnaast houdt ons schoonmaakbedrijf Vorselaar rekening met scheiden van bruikbare zaken en restafval, biedt het herbruikbare objecten aan bij diverse goede doelen, scheidt het gevaarlijke stoffen en voeren wij deze op verantwoorde wijze af.

Ook bent u bij ons vrij om te kiezen welke type samenwerking u met ons wilt aangaan. Er zijn verschillende mogelijkheden bij ons schoonmaakbedrijf Vorselaar: eenmalige, dagelijkse of periodieke schoonmaak of onderhoud.

Schoonmaken op maat

Ons schoonmaakbedrijf Vorselaar heeft een breed scala aan cliënten, van particulieren tot bedrijven. Wij kunnen u helpen met uiteenlopende projecten.

Ons schoonmaakbedrijf Vorselaar helpt u graag verder

Wij zijn een professionele poetsfirma voor bedrijven. Wij helpen u graag met de schoonmaak, tot in de kleinste details. U kunt vrijblijvend een offerte aanvragen. Heeft u specifieke wensen of verdere vragen? Geen probleem. U kunt contact met ons opnemen en wij bespreken de mogelijkheden. Ons schoonmaakbedrijf Vorselaar helpt u graag verder!

Waarom heeft uw bedrijf een schoonmaakbedrijf Vorselaar nodig?

Wanneer u zelf een bedrijf heeft, dan weet u vast wel hoe belangrijk het is dat uw bedrijf er onberispelijk bijligt. Uiteraard moet alles er dan netjes en verzorgd bijliggen, maar er moet ook genoeg schoongemaakt worden. Dit is namelijk een vereiste als u wilt dat anderen uw bedrijf au sérieux nemen. Meestal heeft iedereen in het bedrijf genoeg werk, waardoor vaak niemand de job er nog eens kan bijnemen, bovenop zijn of haar huidige job. U kan er dan voor kiezen om een poetsvrouw in te schakelen. Maar het nadeel is uiteraard dat u dan betaalt voor 1 poetsvrouw. Wanneer deze persoon dan ziek wordt, heeft u natuurlijk pech en moet u wachten tot deze persoon weer genezen is. Wat kan u wel doen? U kan kiezen om in zee te gaan met een professioneel schoonmaakbedrijf. Een voordeel hierbij is dat er bij ziekte iemand anders kan gestuurd worden door het bedrijf. Bovendien heeft het bedrijf ook alle professionele spullen die ze nodig hebben om grondig te poetsen.

Schoonmaakbedrijf Vorselaar: Kiezen voor schoonmaakbedrijf Vorselaar Jefa- Cleaning

Het schoonmaakbedrijf Jefa-Cleaning is een professioneel schoonmaakbedrijf dat zeer actief is in de regio Vorselaar. Aan het hoofd van dit bedrijf staat Nelly Falagiarda. Zij is niet alleen de stichtster van het bedrijf, zij is ook de zaakvoerster ervan. Wat zeker en vast een voordeel kan zijn voor uw bedrijf, is dat zij al meer dan 38 jaar ervaring heeft. Zij heeft dan ook veel positieve reacties mogen ontvangen voor haar werk. Wanneer er toch ooit eens iets zou zijn, kan u steeds bij ons bedrijf terecht voor uw opmerkingen, uw vragen, uw suggesties, ... Omdat de zaakvoerster zoveel ervaring heeft in het poetsen van bedrijven, winkels en zorginstellingen, kan u er gerust in zijn dat uw taken zorgvuldig worden uitgevoerd.

Schoonmaakbedrijf Vorselaar: Waarvoor kan u allemaal terecht bij Jefa- Cleaning?

Schoonmaakbedrijf Vorselaar

U kan bij Jefa- Cleaning terecht voor verschillende soorten taken, waaronder:

Ook wanneer u pech heeft gehad met uw zaak en er ergens een brand is gebeurd, waardoor u nu veel schade en opkuiswerk heeft in uw bedrijf of winkel, kan u beroep doen op ons bedrijf. Wij zijn er namelijk in gespecialiseerd. Zelfs wanneer u vuil heeft doordat u te maken heeft met verbouwingen of met een nieuwbouw, kan u terecht bij Jafa Cleaning. Ook dit is één van de specialiteiten van ons bedrijf.

Schoonmaakbedrijf Vorselaar: U heeft interesse in schoonmaakbedrijf Jefa-Cleaning, maar wat nu?

Misschien heeft u nu wel interesse, maar heeft u nog verdere vragen, dan kan u steeds contact opnemen met ons bedrijf. Ook wanneer u graag een prijsofferte krijgt, kan u steeds contact opnemen met ons. Wij staan u graag bij voor professioneel advies.

Schoonmaak Diensten

Professioneel schoonmaakbedrijf:

Heeft u een andere oplossing nodig ? Dat kunnen complexe reinigingsopdrachten of andere specifieke toepassingen zijn. Wij bieden voor al deze gevallen een formule op maat aan die aan uw individuele eisen en wensen voldoen. Dit kan gaan om een éénmalige opdracht of om een periodieke onderhoudsschema of gewoon weg dagelijks onderhoud.

Wij zijn actief in volgende werkgebieden:

Provincie antwerpen

Provincie Limburg


Provincie Oost-Vlaanderen


Provincie Vlaams-Brabant

Provincie West-Vlaanderen

Brussels Hoofdstedelijk Gewest