Glaswas

Heeft u een eigen woning of pand met ramen? Dan is het waarschijnlijk dat eens in een bepaalde tijd de ramen moeten worden schoongemaakt. En ramen schoonmaken kan nog best een lastig karwei zijn, zeker wanneer het gaat om hogere ramen. Het zelf schoonmaken van de ramen kan zeker. Toch kan dit hele gevaarlijke situaties opleveren, zeker als het gaat om hogere ramen. Daarom maken veel particulieren en bedrijven gebruik van een goede glazenwasser. Glazenwassers hebben vaak een opleiding gevolgd voor het wassen en reinigen van ramen en panden. Voor hun is het dan ook minder gevaarlijk om op ladders of in hoogwerkers te werken. Bij Jefa Cleaning bent u aan het juiste adres voor de perfecte glaswas!

Wat doet een glazenwasser?

De naam zegt het natuurlijk al. Een glazenwasser zorgt ervoor dat de glazen worden gewassen en dat niet alleen: ook de gevel en de kozijnen worden vaak meegenomen tijdens het schoonmaken. Het wassen gebeurt vaak met een spons, speciaal schoonmaakmiddel en water. Het vuil wordt hiermee van de ramen verwijderd en met behulp van een wisser kan het laatste water en vuil op die manier verwijderd worden zodat de ramen weer blinken. Er worden door de glazenwasser verschillende materialen gebruikt, waaronder:

  • wisser
  • water
  • schoonmaakmiddel
  • spons
  • ladder
  • hoogwerker

Met behulp van deze middelen kan een glaswasser elk raam goed schoon krijgen. Schone ramen zorgen er vervolgens weer voor dat iedereen goed naar buiten kan kijken, dat het gehele pand er representatiever uitziet en dat de lichtinval optimaal is.

Glaswas

Door gebruik te maken van een glazenwasser zorgt u ervoor dat uw ramen zeer schoon worden. Wanner het gaat om een bedrijfspand, geeft u een goede indruk af bij uw klanten en bezoekers. Nog een belangrijk aspect is dat bij het professioneel laten wassen van de ramen, bacteriën en dergelijke zich kunnen nestelen in en rondom het raam. Dit zorgt er weer voor dat de lak en de verf van de kozijnen langer meegaan. Een glazenwasser kan langskomen op het tijdstip dat u het beste uitkomt. Natuurlijk is het ook mogelijk om op een vaste dag en op een vast tijdstip de glazenwasser vaker te laten komen. Zo hoeft u helemaal nergens meer op te letten en heeft u toch altijd schone ramen.

Gebruik maken van Glaswas?

Heeft u een bedrijf of een woning en heeft u besloten om een glazenwasser in te huren voor het reinigen van de ramen? Dan heeft u verschillende opties. Bij ons kunt u vrijblijvend een offerte aanvragen. Wanneer u met ons in zee gaat, kunt u er van verzekerd zijn dat uw ramen perfect schoongemaakt worden. Niet alleen de ramen, maar ook de kozijnen en de gevel kunnen wij voor u schoonmaken. Zo ziet uw hele woning of uw hele pand er schoon en professioneel uit. Ook zal de levensduur van de ramen en kozijnen langer worden. Neem vandaag nog contact op met het beste schoonmaakbedrijf.

Schoonmaak Diensten

Professioneel schoonmaakbedrijf:

Heeft u een andere oplossing nodig ? Dat kunnen complexe reinigingsopdrachten of andere specifieke toepassingen zijn. Wij bieden voor al deze gevallen een formule op maat aan die aan uw individuele eisen en wensen voldoen. Dit kan gaan om een éénmalige opdracht of om een periodieke onderhoudsschema of gewoon weg dagelijks onderhoud.

Wij zijn actief in volgende werkgebieden:

Provincie antwerpen

Provincie Limburg


Provincie Oost-Vlaanderen


Provincie Vlaams-Brabant

Provincie West-Vlaanderen

Brussels Hoofdstedelijk Gewest