Poetshulp

Poetshulp

Opzoek naar poetshulp ?

Het lijkt erop alsof het steeds drukker in uw huishouden wordt. Om een of andere reden heeft u de laatste tijd bijna geen tijd meer voor alle klusjes die vroeger nog zonder problemen af kwamen. De wasmanden willen maar niet leegraken en ook eet u steeds vaker een snelle maaltijd in plaats van uitgebreid te koken als u vroeger deed. Gelukkig kunnen wij u helpen met deze problemen door middel van onze poetshulp dienst. Wij bieden huishoudhulp, poetsvrouwen en particuliere poetshulp voor wanneer u speciale wensen heeft. Lees verder voor meer informatie over elk van onze diensten.

Onze huishoudhulp

Onder huishoudhulp valt het inhuren van een hulp in uw huishouden. Dit kan op allerlei verschillende manieren. Een hiervan is bijvoorbeeld de traditionele hulp die bij u in huis mee woont en u helpt met alle huishoudelijke klusjes. Zij zal:

 • De was doen
 • Uw beddengoed netjes opmaken
 • Stofzuigen en de vloer poetsen
 • De badkamer schoonmaken
 • Eten klaarmaken
 • Eventueel de kinderen naar school brengen en ophalen

Zeker wanneer u erg druk bent kan een poetshulp die bij u in huis woont een levensredder zijn. Wanneer u zelf liever geen hulp wilt hebben die bij u in huis woont, kunt u uiteraard ook huishoudhulp nemen die een paar keer week langskomt voor dezelfde werkzaamheden. Het enige verschil is dat zij in totaal minder werk zal kunnen verrichten dan wanneer zij bij u in huis woont.

De poetsvrouw en haar taken

poetsvrouw

Mocht een huishoudhulp teveel zijn voor u, dan kunt u uiteraard ook kiezen voor een poetsvrouw die 1 of meerdere malen in de week lanskomt om uw huis goed schoon te maken. De werkzaamheden die zij zal verrichten zijn dan vooral het schoonmaken van uw huis. Zij zal de volgende werkzaamheden verrichten:

 • Stofzuigen en poetsen van de vloer
 • Badkamer en WC schoonmaken’
 • Ramen wassen
 • En andere kleine poetshulp verlenen

U kunt ervoor kiezen dat de poetsvrouw langskomt wanneer u thuis bent of wanneer u op werk bent. U hoeft zich geen zorgen te maken over de integriteit van onze poetshulp. Wij hanteren een streng selectieproces en doen een achtergrond check van het gedrag van onze medewerksters.

Particuliere poetshulp

Daarnaast kan het ook zo zijn dat u speciale particuliere poetshulp nodig heeft. Ook dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wanneer u zich in een speciale situatie bevindt kunnen wij u helpen met speciale op maakt gemaakte particuliere poetshulp. Denk hierbij aan:

 • Poetshulp voor ouderen en gehandicapten
 • Poetshulp voor speciale panden zoals (monumenten, villa’s, gerenoveerde oude panden)

Deze situaties vragen allemaal om een speciale aanpak van het onderhouden van uw huis. Bij ouderen of gehandicapten zal onze speciale particuliere poetshulp dan ook extra huishoudelijke klusjes kunnen doen zoals boodschappen doen, of andere dingen die zelf lastig zijn. Voor oude gebouwen of monumenten is vaak extra kennis voor een goede schoonmaak. Deze kennis bezitten onze medewerkers en daarom hoeft u zich daar geen zorgen om te maken.

JEFA clean

Mocht u dus op zoek zijn naar poets- of huishoudhulp , dan kan JEFA clean u daarbij helpen. Al onze schoonma(a)k(st)ers zijn zorgvuldig geselecteerd en u hoeft zich geen zorgen te maken over hun integriteit. Wanneer u geïnteresseerd bent in huishoudelijke hulp, twijfel dan niet om contact op te nemen met ons op voor meer informatie of een offerte.

Wij zijn actief in volgende werkgebieden:

Provincie antwerpen

Provincie Limburg


Provincie Oost-Vlaanderen


Provincie Vlaams-Brabant

Provincie West-Vlaanderen

Brussels Hoofdstedelijk Gewest

Schoonmaak Diensten

Professioneel schoonmaakbedrijf:

Heeft u een andere oplossing nodig ? Dat kunnen complexe reinigingsopdrachten of andere specifieke toepassingen zijn. Wij bieden voor al deze gevallen een formule op maat aan die aan uw individuele eisen en wensen voldoen. Dit kan gaan om een éénmalige opdracht of om een periodieke onderhoudsschema of gewoon weg dagelijks onderhoud.