Vloerbehandeling

Voor een vloerbehandeling bent u bij Jefa Cleaning aan het juiste adres! Jefa Cleaning verzorgt uw houten en natuurstenen vloeren. Een vloerbehandeling? Waarom zou ik dat doen? Lees snel verder en ontdek het in dit artikel!

Een gebruikte vloer? Hoe zit dat?

Het maakt niet uit of uw vloer intensief gebruikt wordt of niet, een vloer krijgt in de loop der jaren ontzettend veel te verduren. Er staan veel zware meubels, waar zo nu en dan ook wel is mee geschoven wordt. Er wordt gegeten, gedronken en geknoeid, kinderen spelen, vrouwen lopen op hakken, er valt wel eens een glas. Er is nog zo veel meer op te noemen wat uw vloer kan beschadigen. Er wordt geleefd en dat brengt de nodige krassen, vlekken en andere beschadigingen met zich mee. Daarnaast zal de glans van de vloer simpelweg afnemen. Is dat niet zonde? Natuurlijk wel, maar wij bieden de perfecte oplossing!

De oplossing!

Er is geen rede om u zorgen te maken. U hoeft niet meteen een nieuwe vloer aan te schaffen. Jefa Cleaning heeft voor u de oplossing! Wij verzorgen vloerbehandelingen. Maar wat gebruiken wij nu eigenlijk? Om uw vloer weer mooi als nieuw te krijgen, maken wij gebruik van het reinigingssysteem Twister. Twister is gebaseerd op schuurschijven en is een revolutionair reinigingssysteem. Dankzij de miljoenen microscopische diamantjes wordt uw vloer gepolijst en gereinigd. Chemicaliën en verschillende andere schoonmaakproducten zullen wij in de kast laten staan. De combinatie van het reinigingssysteem Twister en de zuiverende kracht van water, dat zijn de enige twee producten die wij bij Jefa Cleaning gebruiken. Meer is er simpelweg niet nodig. Door middel van deze twee producten wordt uw vloer weer schoon en glanzend. Uw vloer zal weer als nieuw zijn na de vloerbehandeling. Wie wil dat nou niet?

Vloerbehandeling: contact

Heeft u een oude en vieze vloer? Is er geen glans meer te vinden? Krijgt u uw vloer niet meer mooi schoon en vindt u dat het tijd is voor een uitstekende vloerbehandeling? Dan bent u bij Jefa Cleaning aan het goede adres. Als u geïnteresseerd bent, kunnen wij een gratis offerte voor u opmaken.

Heeft u nog vragen of wilt u eerst het een en ander bespreken? Neem gerust contact met ons op via:

  • Telefoon: 089 20 49 76
  • Gsm: 0491 17 18 54
  • E-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Vloerbehandeling: van alle markten thuis!

Zou u nog meer schoongemaakt willen hebben? Er zijn nog meer diensten die wij uitvoeren, zoals

  • Dagelijks of periodiek onderhoud van kantoren en winkels
  • Industriële schoonmaak
  • Opkuis na werken of bij oplevering van nieuwbouw
  • Glaswas
  • Advies, opleiding, begeleiding en opvolging van poetsdienst in eigen beheer
  • Sanitaire hygiëne (inclusief levering nodige producten)

Wij zorgen voor het uitvoeren van al het bovenstaande en nog veel meer dan dat. Neem een kijkje op onze gehele website voor meer informatie.

Jefa Cleaning te Houthalen-Helchteren, vloerbehandeling. Waar schoonmaken een vak is!

Schoonmaak Diensten

Professioneel schoonmaakbedrijf:

Heeft u een andere oplossing nodig ? Dat kunnen complexe reinigingsopdrachten of andere specifieke toepassingen zijn. Wij bieden voor al deze gevallen een formule op maat aan die aan uw individuele eisen en wensen voldoen. Dit kan gaan om een éénmalige opdracht of om een periodieke onderhoudsschema of gewoon weg dagelijks onderhoud.

Wij zijn actief in volgende werkgebieden:

Provincie antwerpen

Provincie Limburg


Provincie Oost-Vlaanderen


Provincie Vlaams-Brabant

Provincie West-Vlaanderen

Brussels Hoofdstedelijk Gewest