Sanitaire hygiëne

Niet iedereen denkt erover na, maar iedereen heeft er mee te maken. Het gemak van sanitaire voorzieningen is overal voorzien, maar wat met de hygiëne ervan? In ieder huishouden, op elke openbare plaats, in elk hotel en elk bedrijf heeft u er mee te maken en het zou ondenkbaar zijn als het er niet zou zijn. We kunnen ook absoluut niet zonder sanitaire voorzieningen. Gelukkig voor ons, want wij wonen in een land waar we hier niet over na hoeven te denken. Toch willen wij u graag informeren over de sanitaire hygiëne, want het is heel belangrijk dat al uw sanitaire voorzieningen goed onderhouden en gepoetst worden!

Sanitair hygiëne: een goed leerproces

Zonder dat schoonmaakbedrijven sanitaire voorzieningen onderhouden en poetsen (zoals openbare toiletten of voorzieningen waar veel mensen komen) is het voor heel wat mensen geen prettig vooruitzicht om een openbaar toilet binnen te stappen. Een schone vloer, een fris toilet, een gepoetste keuken, enzovoort: de hulp van professionele schoonmaakbedrijven is hierbij onmisbaar. Jefa Cleaning is uw specialist voor een grondige aanpak van alle voorzieningen. Wij maken het verschil in de kunst van het schoonmaken. Dat komt onder meer omdat wij gespecialiseerde werknemers hebben die al uw sanitaire voorzieningen poetsen zoals het hoort. Al onze werknemers maken tevens een goed leerproces door, om met de juiste producten en schoonmaakmiddelen te kunnen werken. Hierdoor hebben onze werknemers vele doorgroeimogelijkheden voor het uitvoeren van specifieke schoonmaakwerkzaamheden. Enkele voorbeelden daarvan, zijn:

  • glazen wassen
  • interieur verzorging
  • gevelreiniging
  • vloerreiniging
  • sanitaire verzorging

Er zijn natuurlijk nog meer voorbeelden dan bovenstaande. Allemaal behoren ze tot de verzorgende groep waar kwaliteit voorop staat, uiteraard samen met veiligheid. Als u nood heeft aan een bepaalde vorm van schoonmaken, dan kan u altijd vrijblijvend contact met ons opnemen!

Professionele vakkundigheid: Jefa Cleaning

Zoals gezegd is Jefa Cleaning een echte professional. Onze specialisatie is dat wij alles schoonmaken tot in de kleinste details. Hierbij kan u aan verschillende mogelijkheden denken. Uiteraard zorgen wij voor sanitaire hygiëne. Toiletten, badkamers, enzovoort: wij maken het voor u proper! Industriële schoonmaak is hierbij ook een mooi voorbeeld. Dat houdt in: alle reinigingsactiviteiten binnen de industrie, zoals bijvoorbeeld hogedrukreiniging, chemische reiniging en vacuümreiniging. Ook zorgen wij voor het onderhoud van kantoren, scholen en bedrijven. Tevens is ook de schoonmaak na de oplevering van een nieuwbouw onze specialiteit.

Jefa Cleaning bezit een grote, professionele vakkundigheid. Indien u interesse heeft in onze diensten, bieden wij u graag vrijblijvend een offerte aan, zodat u zich meer kan verdiepen in al onze mogelijkheden. Het is fijn dat u op die manier ontdekt hoe Jefa Cleaning de oplossing biedt voor al uw problemen. Wij zijn uitgerust met volledige pakketten die u als klant van alle gemakken voorziet. Onze medewerkers zullen op al uw vragen antwoorden. Wanneer u graag prijzen wilt weten, kan u ons altijd contacteren. Ook kunnen wij u meer informatie verschaffen over de werkwijze die wij hanteren en de producten die wij gebruiken. Een ding is zeker: voor uw sanitaire hygiëne bent u bij Jefa Cleaning aan het juiste adres!

Schoonmaak Diensten

Professioneel schoonmaakbedrijf:

Heeft u een andere oplossing nodig ? Dat kunnen complexe reinigingsopdrachten of andere specifieke toepassingen zijn. Wij bieden voor al deze gevallen een formule op maat aan die aan uw individuele eisen en wensen voldoen. Dit kan gaan om een éénmalige opdracht of om een periodieke onderhoudsschema of gewoon weg dagelijks onderhoud.

Wij zijn actief in volgende werkgebieden:

Provincie antwerpen

Provincie Limburg


Provincie Oost-Vlaanderen


Provincie Vlaams-Brabant

Provincie West-Vlaanderen

Brussels Hoofdstedelijk Gewest