Schoonmaak appartementen

Schoonmaak appartementen

Komt u er door uw drukke leven niet aan toe om uw appartement zelf regelmatig te poetsen? Maak dan kennis met allround schoonmaakdiensten van Schoonmaakbedrijf . We zijn een poetsbedrijf dat gespecialiseerd is in onder meer de professionele schoonmaak appartementen. Hierbij voorzien we een volledige reiniging, waaronder het poetsen van het interieur, de sanitaire ruimtes en ook de ramen poetsen. We zijn werkzaam in diverse regio’s in Vlaanderen en Brussels Hoofdstedelijk Gewest en beschikken ook over een zeer ervaren en enthousiast schoonmaakteam. Onze medewerkers zetten zich voor de volle 100 % in om ook uw appartement grondig te kuisen. Dit bespaart u niet alleen een hoop tijd, maar ook nog eens aardig wat energie. We komen daarom graag met u in contact wanneer u geïnteresseerd bent in onze diensten. Voor een schoonmaak oplossing op maat voor uw woning stellen we graag een plan op. Uiteraard gaan we hierbij volledig uit van uw wensen, zodat u prettig kunt wonen in uw appartement te .

Eenmalig of periodiek laten schoonmaken

Als het gaat om schoonmaak appartementen kunt u bij ons terecht voor een volledige dienstverlening. Van de vloer stofzuigen, dweilen of grondig behandelen tot het kuisen van de keuken en badkamer. Dit kunnen we zowel eenmalig als periodiek voor u uitvoeren. Het is maar net wat u wensen en voorkeuren zijn. Maakt u de keuze voor periodieke schoonmaak, maar gebeurt er tussentijds iets onverwachts? Bel ons dan direct, want uiteraard staan we klaar om een extra keer te komen poetsen. Vanzelfsprekend mag u bij onze gerenommeerde kuisploeg rekenen op poetsbeurten van de allerhoogste kwaliteit. Pas wanneer u tevreden bent met onze diensten voor schoonmaak appartementen zijn wij dat ook.

Professionele en ervaren ruitenwasser

ruitenwasser

Zeker wanneer uw appartement op een hogere etage gelegen is, is het lastig om zelf de ruiten schoon te maken. Ruitenwasser beschikt over de juiste apparatuur en middelen om ook op grote hoogtes uw ramen te poetsen. Bij uw ramen wassen nemen we direct de kozijnen en de gevel mee, zodat uw hele appartement er ook aan de buitenkant blinkend schoon uitziet. Wilt u ook zorgen voor dit kristalheldere en streeploze eindresultaat? Laat Schoonmaakbedrijf Jefa Cleaning dan ook aan de buitenzijde zorgen voor schoonmaak appartementen . Voortaan valt het licht weer optimaal naar binnen en kunt u ook zelf weer volop genieten van het uitzicht. Vul het formulier in op onze website en ontvang direct een passende en vrijblijvende offerte voor onze schoonmaakdiensten .

Poetsdienst in eigen beheer

Schoonmaakbedrijf Jefa Cleaning werkt uitsluitend met personeel dat we zelf goed opgeleid hebben. Op deze manier kunnen we de schoonmaak appartementen optimaal voor u uitvoeren. We hebben zelf het volledige beheer over onze poetsdienst, zodat we u altijd de meest passende oplossing kunnen bieden. Vraag ons direct naar de mogelijkheden voor het schoonmaken van uw appartement.

Schoonmaak Diensten

Professioneel schoonmaakbedrijf:

Heeft u een andere oplossing nodig ? Dat kunnen complexe reinigingsopdrachten of andere specifieke toepassingen zijn. Wij bieden voor al deze gevallen een formule op maat aan die aan uw individuele eisen en wensen voldoen. Dit kan gaan om een éénmalige opdracht of om een periodieke onderhoudsschema of gewoon weg dagelijks onderhoud.

Wij zijn actief in volgende werkgebieden:

Provincie antwerpen

Provincie Limburg


Provincie Oost-Vlaanderen


Provincie Vlaams-Brabant

Provincie West-Vlaanderen

Brussels Hoofdstedelijk Gewest