Poets advies

Het is goed mogelijk dat u een eigen bedrijf heeft. Dan weet u vast wel hoe belangrijk het is dat uw winkel of uw bedrijf er zeer proper bij ligt. Dit is van het grootste belang voor de uitstraling van uw bedrijf naar potentiële klanten toe. Want geef toe, niemand wilt toch zaken doen met een bedrijf dat er niet proper bij ligt? Dit is niet de meest favoriete job van iedereen. Daarom is het zeker een goed idee om deze job over te laten aan professionele bedrijven. Zij weten hoe ze deze klus het best klaren in een zo vlug mogelijke tijd. Zij kennen de kneepjes van het vak en dit alles voor een redelijke prijs. Bovendien geeft het toch een extra touch aan je bedrijf. Een van de bedrijven waarbij je ten rade zou kunnen gaan in verband met poets advies, is Jefa.

Wat is Jefa?

Jefa is een professioneel poetsbedrijf. Ze zorgen voor alle poetswerk in uw bedrijf, winkel of zorginstelling. De zaakvoerster en stichtster van het bedrijf is Nelly Falagiarda. Zij heeft ondertussen meer dan 38 jaar ervaring hierin. Dit zorgt voor een extra gevoel van zekerheid wanneer u in zee gaat met dit bedrijf, want zij heeft kennis van zaken. Bovendien zijn haar overige klanten zeer tevreden over haar werk. Ze werkt samen met een tiental mensen en is actief in heel Limburg. Deze mensen staan garant voor alle poetsklussen en doen dit dan ook zeer gedetailleerd. U kan terecht bij hen voor

  • dagelijks onderhoud van kantoren en winkels
  • industriële schoonmaak
  • reiniging van vloeren en tapijten
  • het opkuisen na werken zoals bij nieuwbouw
  • en veel meer

Ook voor sanitaire hygiëne (inclusief de levering van de producten die u nodig heeft), voor de bedrijfshygiëne, voor healthcare, voor glaswas... Zelfs wanneer u helaas de pech heeft gehad dat uw bedrijf in brand heeft gestaan, en u dus heel veel vuil overhoudt hieraan, zelfs dan is het bedrijf bereid u hierbij te helpen. Ze zijn hierin ook gespecialiseerd.

Is dit niet te duur voor mijn bedrijf?

Hoeveel het u zal kosten, hangt af van datgene dat u zelf verwacht. Wat verwacht u dat het bedrijf zal doen? Wilt u dat ze zich enkel inzetten voor het dagelijkse onderhoud, wilt u dat ze opruimen na een hevige brand of wenst u nog iets anders? Het is duidelijk dat dit een verschillende prijs zal kosten. Bovendien hangt er ook veel af van het feit hoe groot uw bedrijf is. Hoe groter uw bedrijf is, hoe meer u zal moeten betalen uiteraard, want hoe groter uw bedrijf is, hoe meer werkuren er nodig zijn voor de klus, en hoe meer u dus zal moeten betalen, maar dit is het uiteindelijk wel waard.

Wat te doen bij verdere vragen?

Indien u interesse heeft in professioneel poets advies van ons bedrijf, dan kan u altijd contact opnemen met ons voor verdere informatie. U kan steeds een prijsofferte aanvragen, zodat u vooraf weet wat u kan verwachten van ons. We staan u graag bij met professioneel advies op maat.

Schoonmaak Diensten

Professioneel schoonmaakbedrijf:

Heeft u een andere oplossing nodig ? Dat kunnen complexe reinigingsopdrachten of andere specifieke toepassingen zijn. Wij bieden voor al deze gevallen een formule op maat aan die aan uw individuele eisen en wensen voldoen. Dit kan gaan om een éénmalige opdracht of om een periodieke onderhoudsschema of gewoon weg dagelijks onderhoud.

Wij zijn actief in volgende werkgebieden:

Provincie antwerpen

Provincie Limburg


Provincie Oost-Vlaanderen


Provincie Vlaams-Brabant

Provincie West-Vlaanderen

Brussels Hoofdstedelijk Gewest