Onderhoud van kantoren en winkels

Wanneer u een eigen kantoorpand of winkel heeft, moet deze schoon worden gemaakt en gehouden. Het kan een optie zijn om dit zelf te doen, maar het meeste personeel heeft hier vaak geen tijd voor en geen zin in. Ook ontbreekt het hen vaak uit de juiste expertise om dit goed te doen. Daarom kiezen de meeste kantoren en winkels ervoor om de schoonmaak en het onderhoud uit te besteden.

Het uitbesteden

Er zijn verschillende opties bij het uitbesteden van het onderhoud van het pand. Onderhoud van kantoren en winkels kan gebeuren met een bepaalde frequentie. De frequentie kan u zelf bepalen naar eigen inzicht. Wanneer u niet goed weet hoe vaak het onderhoud nodig is, kan u daar bij ons altijd advies over krijgen. Wij komen vervolgens net zo vaak als nodig is bij u langs om het pand te reinigen en onderhouden.

Wat is er mogelijk?

Het onderhoud van kantoren en winkels kan verschillende aspecten bevatten. Zo kan u het pand dagelijks of periodiek onderhouden. Het is echter ook mogelijk om de vloer en/of het tapijt te laten reinigen. Ook ramen en sanitair kunnen wij voor u reinigen. Wanneer u net een nieuw pand heeft, is er een extra onderhoudsbeurt nodig om te zorgen dat het pand netjes opgeleverd kan worden.

Belangrijk bij de schoonmaak

De schoonheid van het pand is erg belangrijk. Niemand wil werken of winkelen in een vieze omgeving. Daarnaast is uit onderzoek gebleken dat een schoon pand het werk van de werknemers beïnvloedt. De werknemers worden ook minder snel ziek in een geheel schone omgeving. Er bestaan dus heel veel redenen om te zorgen dat het pand goed schoon is. Dit zijn ook gelijk redenen waarom het belangrijk is dat de kwaliteit van de schoonmaak hoog is. Met de volgende aspecten kan u rekening houden:

  • de kwaliteit dat het bedrijf levert en waar het bedrijf garant voor staat
  • de betrouwbaarheid van het bedrijf
  • de mate waarin u zichzelf en uw bedrijf identificeert met het schoonmaakbedrijf

Heeft u een winkelpand? Dan wilt u graag goed bekend staan. Het komt uw bekendheid niet ten goede wanneer het pand niet goed schoon is. Bezoekers en klanten van uw winkel zullen veel minder snel artikelen aanschaffen wanneer de omgeving niet onderhouden is. Het is dus erg belangrijk dat de winkel en haar omgeving schoon is.

Wat leveren wij?

Wij leveren u onderhoud van kantoren en winkels op maat. Al uw wensen zijn bespreekbaar. Wij werken met opgeleide schoonmakers die precies weten hoe uw pand het beste onderhouden kan worden en ook voor advies kan u te allen tijde bij ons terecht. Zowel kwaliteit als professionaliteit en dienstverlening staan bij ons hoog in het vaandel. Wel is het erg aangenaam als u zich nooit meer zorgen hoeft te maken over de onderhoud van het pand.

Wij leveren healthcare, glaswas, sanitaire hygiëne, bedrijfshygiëne en nog veel meer. Heeft u een complexere klus? Veel is mogelijk, dus neem gerust contact op om de mogelijkheden te bespreken.

Schoonmaak Diensten

Professioneel schoonmaakbedrijf:

Heeft u een andere oplossing nodig ? Dat kunnen complexe reinigingsopdrachten of andere specifieke toepassingen zijn. Wij bieden voor al deze gevallen een formule op maat aan die aan uw individuele eisen en wensen voldoen. Dit kan gaan om een éénmalige opdracht of om een periodieke onderhoudsschema of gewoon weg dagelijks onderhoud.

Wij zijn actief in volgende werkgebieden:

Provincie antwerpen

Provincie Limburg


Provincie Oost-Vlaanderen


Provincie Vlaams-Brabant

Provincie West-Vlaanderen

Brussels Hoofdstedelijk Gewest