Industriële schoonmaak

Bent u op zoek naar industriële schoonmaak ? Dan kunnen wij van Jefa Consulting Cleaning u hierbij van dienst zijn. Industriële reiniging is één van onze specialiteiten die bovendien zeer gewild blijkt. Als schoonmaakbedrijf maken wij gebruik van hoogwaardige apparatuur, waardoor bijna alles gereinigd kan worden. Ook de gebruikte schoonmaakmiddelen zijn van hoge kwaliteit. Dit garandeert minder belasting voor het milieu en een betere leefomgeving voor uw medewerkers. Er zullen geen vervelende dampen of geurtjes blijven hangen na een schoonmaak. Ons schoonmaakbedrijf kan bijna alles voor u reinigen. Hier volgen een aantal voorbeelden waarbij wij u graag en goed kunnen helpen met industriële reiniging:

 • Silo's
 • Productiebanden
 • Bouwoplevering
 • Fabrieksvloeren
 • Leidingen
 • Magazijn stellingen

Het ontzorgen van uw industriële reiniging

Industriële schoonmaak kan verschillende vormen aannemen, zoals het reinigen van machines of het wassen van glas. Ons schoonmaakbedrijf is gespecialiseerd in een breed scala aan soorten reiniging. Daaronder behoren onder andere de volgende diensten:

 • Reinigen van machines
 • Wassen van ruiten
 • Verwijderen van stof
 • Schoonmaak bij bouw en oplevering van bouw
 • Reiniging en onderhoud van interieur
 • Reinigen door middel van hogedruk – inclusief voor het verwijderen van graffiti

Welke services voor u relevant zijn, hangt geheel af van uw organisatie. Uiteraard bekijken we graag samen met u waar de behoeften liggen. Het is goed om ook preventief onderhoud in acht te nemen. In veel gevallen is het efficiënter qua kosten om te kiezen voor periodiek preventief onderhoud om hiermee veel dieptereiniging of zelfs vervanging van apparatuur of materialen te voorkomen.

Kies voor kwaliteit

Door te kiezen voor industriële reiniging door Jefa Consulting Cleaning kiest u voor kwaliteit. Industriële schoonmaak is een specialisme van ons bedrijf. Onze medewerkers zijn goed opgeleide professionals en al onze apparatuur is hoogstaand. Onze schoonmaakmiddelen zijn vriendelijk voor het milieu en voor uw medewerkers. Bovendien zijn wij uiteraard op de hoogte van de laatste voorschriften voor industriële reiniging in uw branche. Door samen te werken met ons schoonmaakbedrijf zorgt u ervoor dat u voldoet aan de gestelde eisen. Wij helpen u goed te scoren op verschillende belangrijke pijlers: het besparen van kosten, het voldoen aan stijgende eisen van kwaliteit en snelheid van productie, het waarborgen van veiligheid en het inzetten voor duurzaamheid.

De samenwerking met Jefa Consulting Cleaning

U bent vrij om te kiezen welk type samenwerking u met ons aan wilt gaan. Heeft u behoefte aan dagelijkse schoonmaak of onderhoud? Of wilt u graag samen met ons een periodiek onderhoudsschema opstellen? Ook dat behoort tot de mogelijkheden. Uiteraard bent u ook vrij om een eenmalige opdracht bij ons neer te leggen. Neemt u contact met ons op om te kijken hoe wij uw wensen kunnen invullen. Ook voor een vrijblijvende offerte kunt u contact opnemen. Zo kunnen wij u een voorstel op maat aanbieden, want elke organisatie vraagt om een andere aanpak bij industriële reiniging. Wanneer u dit wenst, kunnen wij bij u langskomen. Op die manier kunnen wij ter plaatse een volledig vrijblijvende offerte opstellen en enkele tips geven die voor u van toepassing zijn.

Schoonmaak Diensten

Professioneel schoonmaakbedrijf:

Heeft u een andere oplossing nodig ? Dat kunnen complexe reinigingsopdrachten of andere specifieke toepassingen zijn. Wij bieden voor al deze gevallen een formule op maat aan die aan uw individuele eisen en wensen voldoen. Dit kan gaan om een éénmalige opdracht of om een periodieke onderhoudsschema of gewoon weg dagelijks onderhoud.

Wij zijn actief in volgende werkgebieden:

Provincie antwerpen

Provincie Limburg


Provincie Oost-Vlaanderen


Provincie Vlaams-Brabant

Provincie West-Vlaanderen

Brussels Hoofdstedelijk Gewest