Healthcare begint bij Jefa Cleaning

Of u nu een winkel hebt, een bedrijfspand, of een woning moet opleveren na renovatie: uw klant is pas echt tevreden als het pand waar hij komt, schoon is. Schone ruimtes zijn niet alleen representatief, ze zijn bovendien veel beter voor de gezondheid. Bij Jefa Cleaning besteden we daarom veel aandacht aan healthcare, want iedereen heeft recht op een gezond leef- en werkklimaat!

Healthcare: pure noodzaak

Schone ruimtes zien er niet alleen professioneler uit. Ze zijn ook beter voor de gezondheid. In schone ruimtes:

 • krijgen bacteriën minder kans
 • ademen uw klanten, medewerkers of bezoekers schonere lucht in, wat beter is voor:
  • de luchtwegen
  • de kans op aandoeningen van het luchtwegstelsel verkleint;
 • kunnen klimaatsystemen beter functioneren.

Kortom: een schoon pand is een gezond pand! Bij Jefa Cleaning doen we er alles aan om uw pand zo goed schoon te maken, dat een gezonde leef- of werkruimte ontstaat.

Wat kan Jefa Cleaning voor u doen?

Wij maken in heel Limburg schoon en bieden onder andere de volgende diensten aan:

 • dagelijks of periodiek onderhoud aan (bedrijfs)panden
 • glasbewassing
 • vloer- en tapijtreiniging met Twister, een revolutionair reinigingssysteem
 • professionele reiniging van een pand voor of na oplevering (bij nieuwbouw, maar ook bij renovatie)

Jefa Cleaning is er niet alleen voor bedrijven. Ook als particulier kunt u bij ons terecht. Indien gewenst kunnen we op regelmatige basis uw huis schoonmaken, maar u kunt ons ook inzetten voor de grote schoonmaak eens per jaar. Of u nu klant bent met uw bedrijf of als particulier: wij stemmen onze diensten af op uw specifieke wensen. Zo maken we een schoonmaakprogramma op maat. U komt dan niet voor verrassingen te staan en weet wat u van ons mag verwachten en waarop u ons mag aanspreken.

Houten en natuurstenen vloeren

Jefa Cleaning is gespecialiseerd in het reinigen van houten en natuurstenen vloeren. Een dergelijke vloer vraagt de juiste aandacht en specialistische kennis. Bij Jefa Cleaning geloven we niet in dure schoonmaak- en onderhoudsmiddelen. Wij maken uw vloer schoon met water. Dat doen we met Twister, een speciale machine die uw vloer reinigt en polijst, waarna hij er weer als nieuw uitziet. Twister is geschikt voor vloeren van beton, terrazzo, epoxy, natuursteen, steentapijt, parket en vinyl. Voordat wij aan de slag gaan met uw vloer, zullen wij met u bespreken van welk materiaal de vloer precies gemaakt is. Zo weet u zeker dat uw vloer geschikt is voor reiniging met onze Twister.

Hoe maakt Jefa Cleaning schoon?

Omdat we het belangrijk vinden dat we uw (bedrijfs)pand brandschoon houden, leiden we zelf onze medewerkers op. Wie bij Jefa Cleaning komt werken, wordt begeleid door ervaren mensen en krijgt alle kennis die hij nodig heeft van schoonmaak en healthcare. Bij schoonmaakbedrijf JEFA werken we met tien doorgewinterde medewerkers. Doordat we geen groot bedrijf zijn, zijn de lijnen kort. We gaan professioneel met elkaar en met de klant om. Is er iets niet in orde, dan kunt u ons daar altijd op aanspreken. Wij zorgen dan uiteraard voor een passende oplossing.

Schoonmaak Diensten

Professioneel schoonmaakbedrijf:

Heeft u een andere oplossing nodig ? Dat kunnen complexe reinigingsopdrachten of andere specifieke toepassingen zijn. Wij bieden voor al deze gevallen een formule op maat aan die aan uw individuele eisen en wensen voldoen. Dit kan gaan om een éénmalige opdracht of om een periodieke onderhoudsschema of gewoon weg dagelijks onderhoud.

Wij zijn actief in volgende werkgebieden:

Provincie antwerpen

Provincie Limburg


Provincie Oost-Vlaanderen


Provincie Vlaams-Brabant

Provincie West-Vlaanderen

Brussels Hoofdstedelijk Gewest